Oisterwijkse hengelsportvereniging

"De Sportvissers"

ATTENTIE: in verband met de gebeurtenissen rondom het coronavirus wordt de geplande ALGEMENE LEDENVERGADERING in het wijkcentrum De Waterhoef op donderdag 16 april 2020 tot nadere berichtgeving geannuleerd. Zie ook rubriek "actualiteiten".

Actualiteiten

Alle concoursen (voorlopig) tot 1 juni 2020 geannuleerd

Door het heersende coronavirus maakte het kabinet eerder deze week op 23 maart 2020 bekend dat tenminste tot 1 juni 2020 alle evenementen - ongeacht groepsgrootte, aard en doel- verboden zijn. Door Sportvisserij Nederland, Sportvisserij Zuidwest Nederland en NOC/NSF worden dringende (lees dwingende) adviezen afgegeven om hier ook de organisatie van hengelsportwedstrijden aan toe te rekenen. In het belang van de gezondheid van onze leden/deelnemers en denkbare belangstellenden geeft de concourscommissie gehoor aan deze oproep en worden (voorlopig) alle geplande verenigingsconcoursen tot 1 juni 2020 geannuleerd.
In dit stadium is nog niet te voorspellen of deze aangescherpte maatregelen vanaf 1 juni a.s. verlengd of opgeheven gaan worden en kan nog geen alternatief wedstrijdprogramma gepubliceerd worden. Het advies is dan ook om publicaties via deze website te volgen.

 

terug vorige pagina

ALV tot nadere berichtgeving geannuleerd

In eerdere berichtgeving is gepubliceerd dat -als gevolg van maatregelen tot inperking van het coronavirus- de Algemene Ledenvergadering verplaatst zou worden van 20 maart 2020 naar 16 april 2020. Op 23 maart 2020 heeft de regering besloten een pakket zwaardere maatregelen af te kondigen en worden onder meer alle bijeenkomsten tot 1 juni 2020 verboden. De Algemene Ledenvergadering wordt hierdoor geannuleerd tot nadere berichtgeving. Deze berichtgeving vindt plaats als er meer duidelijkheid gaat ontstaan rondom de beheersing en de gevolgen van het coronavirus.

terug vorige pagina

Voorzitter ontvangt zilveren federatiespeld

Voor zijn 25 jaar bestuurlijk oeuvre binnen De Sportvissers is aan de voorzitter Jos Schilders op 21 februari 2020 als blijk van waardering de zilveren federatiespeld uitgereikt. Jos was nadrukkelijk niets vermoedend naar een een federatieve regiobijeenkomst in Tilburg gelokt waar federatiebestuurder Cees van Berlo het kleinood aan het begin van de bijeenkomst opspelde.  
In de algemene ledenvergadering van maart 1995 werd Jos tot bestuurslid/commissaris gekozen. Door wisselingen in het bestuur stemde de algemene ledenvergadering in maart 1998 met het voorstel in om Jos te benoemen tot verenigingssecretaris. In de algemene ledenvergadering van maart 2012 volgde de benoeming tot voorzitter. Vòòr de bestuurlijke periode was Jos al 11 jaar lid van de concourscommissie.
Jos gefeliciteerd met deze onderscheiding.  

 

 

IMG 0041 site                 speld site

 

terug vorige pagina