Oisterwijkse hengelsportvereniging

"De Sportvissers"

ATTENTIE: de ALGEMENE LEDENVERGADERING 2020 vindt plaats op vrijdag 16 oktober 2020 om 20.00 uur in het wijkcentrum De Waterhoef. Nadrukkelijk wordt hierbij het voorbehoud gemaakt dat er geen aanvullende beperkende overheidsmaatregelen getroffen worden voor de bestrijding van COVID 19.

Actualiteiten

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering op 16-10-2020

Aan de leden,
zoals in de bewegende banner op de homepage is aangekondigd wordt op vrijdag 16 oktober 2020 om 20:00 uur in het wijkcentrum De Waterhoef de (uitgestelde) Algemene Ledenvergadering 2020 gehouden. De leden van de vereniging worden van harte uitgenodigd deze vergadering bij te wonen. De agenda van deze vergadering kan geraadpleegd worden door de nevenstaande link "klik hier" te openen. Door de beperkende omstandigheden vanwege het heersende coronavirus is het noodzakelijk om inzicht te hebben in de omvang van het te verwachten vergadergezelschap om zonodig passende maatregelen te kunnen treffen. Als u de vergadering wenst bij te wonen wordt dringend verzocht uw aanwezigheid per email te melden via het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

met sportvissersgroeten,
het bestuur

terug vorige pagina

Vernielingen boten Kolkven

De laatste maanden vinden er met regelmaat vernielingen plaats aan de boten bij het Groot Kolkven en ontvangt het bestuur meldingen van doorgeknipte aanlegkettingen, kapot getrapte roeispanen en moedwillige beschadigingen van de boten. Door de verenigingscontroleurs wordt al frequenter gecontroleerd en vanaf augustus vinden er extra controles plaats door BOA's van Natuurmonumenten. Bij de politie is dit vandalisme ook gemeld en is extra controle toegezegd.
Op de leden wordt een beroep gedaan om alert te zijn en geconstateerde misstanden bij het bestuur te melden. De contactgegevens vindt u in de rubriek "bestuur", elders op deze site. 

terug vorige pagina

Guido Lapien: koning en kampioen 2020

Op 12 juli 2020 vond het kermisvissen aan het Kolkven plaats. De strijd werd aangegaan voor 2 titels. Koning 2020 wordt degene die in deze wedstrijd de meeste stuks vangt en kampioen wordt degene die in het dubbele klassement (stuks en gewicht) de geringste klassementspunten scoort. Bij gelijke klassementspunten gaat dan stuks voor en is ook dit gelijk dan wordt gevangen gewicht bepalend. 36 Deelnemers, verdeeld in 6 sectoren, gingen onder prachtige weersomstandigheden de titelstrijd aan. Na 3 1/2 uur vissen werd er geteld en gewogen en dit leverde de overduidelijke winnaar Guido Lapien op die zich in 2020 koning en kampioen van De Sportvissers mag noemen. Guido, gefeliciteerd met dit resultaat. Theo Mols en Herwi Smarius werden 2e en 3e voor het resterende eremetaal.
Klik hier voor de volledige uitslag.

 

terug vorige pagina