Oisterwijkse hengelsportvereniging

"De Sportvissers"

Actualiteiten

OHV De Sportvissers: Brabants kampioen teams

Op 15 juni jl heeft een team onder de naam van OHV De Sportvissers - Oisterwijk deelgenomen aan de Brabantse selectiewedstrijd dobbervissers voor teams aan de Zuidwillemsvaart in Helmond. Het team wist de wedstrijd te winnen met slechts 9 klassementspunten. Voor het derde jaar op een rij heeft het team zich geplaatst voor deelname aan het open NK dobbervissen. Deze finalewedstrijd vindt plaats aan het Noord Hollandskanaal op 14 september 2019.

teamfoto 15 6 2019kampioensbord 15 6 2019   

 

terug vorige pagina

NK dobbervissen

Door het behaalde resultaat tijdens de Brabantse selectie hebben onze leden Jos Kosters en Jan Beekmans zich geplaatst voor deelname aan het Open NK dobbervissen.

Voor de uitslag: klik hier

Guido Lapien winnaar feederselectie FZWN

Op 28 april jl vond de selectiewedstrijd voor de feeder plaats van de Federatie Zuidwest Nederland. Deze wedstrijd vond plaats aan het Kanaal door Voorne in Hellevoetsluis. Ons lid Guido Lapien heeft onder de naam van De Sportvissers deze selectiewedstrijd voor het tweede jaar op een rij gewonnen met een vangst van 33 kg en geeft recht op deelname aan het Open Nationaal Kampioenschap later dit jaar. Deze selectiewedstrijd telde 60 deelnemers. Guido, gefeliciteerd met deze prestatie en succes bij het Open NK. Voor de uitslag: klik hier
foto Guido winnaar selectiefzwn2019   

terug vorige pagina